donderdag, 14 december, 2017 Het unieke zuivelbedrijf met jerseys van familie Willig maakt kaas voor de toeristische sector. Jaarlijks bezoeken duizenden gasten vanuit de hele wereld het bedrijf in Katwoude. Het afschaffen van de melkquotering was voor Henri Willig aanleiding om na ruim 25 jaar weer te gaan melken. In 2015 is een nieuwe stal voor 120 koeien gebouwd. ‘Ik wil mijn gasten niet alleen kaas verkopen, ik wil ze ook een verhaal vertellen’, motiveert Henri Willig de keuze om te investeren in een melkveetak. Reportage en fotoserieVeeteelt maakte voor het decembernummer een reportage van het bedrijf. Op de fotopagina zijn de extra foto's te bekijken.
0 reacties
|
Fotoserie: kaasmaker Willig melkt na ruim 25 jaar weer koeien
donderdag, 14 december, 2017
Het unieke zuivelbedrijf met jerseys van familie Willig maakt kaas voor de toeristische sector. Jaarlijks bezoeken duizenden gasten vanuit de hele wereld het bedrijf in Katwoude.
Het afschaffen van de melkquotering was voor Henri Willig aanleiding om na ruim 25 jaar weer te gaan melken. In 2015 is een nieuwe stal voor 120 koeien gebouwd. ‘Ik wil mijn gasten niet alleen kaas verkopen, ik wil ze ook een verhaal vertellen’, motiveert Henri Willig de keuze om te investeren in een melkveetak.
Reportage en fotoserie
Veeteelt maakte voor het decembernummer een reportage van het bedrijf. Op de fotopagina zijn de extra foto's te bekijken.
0 reacties
REAGEER