Bedrijfsreportage Spans

Op het biologische melkveebedrijf van Herman en Leanne Spans-van den Beukel werd het afgelopen jaar een nieuwe stal met luchtwasser gebouwd. Om een stal voor ruim 200 koeien te kunnen bouwen, moesten de melkveehouders door Natura 2000 maatregelen nemen. Het realiseren van een luchtwasser bood mogelijkheden.

Een uitgebreide reportage van het melkveebedrijf is terug te lezen in het decembernummer van Veeteelt. Deze valt vanaf donderdag bij abonnees op de mat. 

Reacties

hey hermen en leanne Wat leuk elkaar te treffen in het vakblad Veeteelt.....vooral ook vanwege jullie bijdrage over de luchtwasser in combinatie met bezetting en mestbeleid werd ik blij van dit bericht.....veel succes met jullie aanpak en moedig om op deze schaal te boeren en natuur te beheren.

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.