Bedrijfsreportage Reijer den Hartog

Reacties

De staartsensoren van SmartVel zijn van Franse makelij. Meer informatie is te vinden op bit.ly/1ewWLJO Reijer den Hartog is de eerste melkveehouder buiten Frankrijk die deze sensoren gebruikt.

Een topondernemer op een topbedrijf zo lees ik in veeteelt,die heldere doelstellingen nastreeft en cijfers heeft waar een ander nog veel van leren kan.

Goedemorgen, met grote belangstelling uw video gezien. Het ziet er allemaal heel verzorgd uit. Kunt U mij wat meer uitleggen over vaccinatieplicht tegen ziektes? Op welke leeftijd krijgen ze voor het eerst een vaccinatie? Blijft het een standaard procedure periodiek de dieren in te enten? Kunt U mij de details geven van deze injecties? Heel veel dank voor Uw informatie. Vriendelijke groeten, Jan

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.