woensdag, 19 mei, 2021 Door een bedrijfsongeval verlegde de Vlaamse melkveehouder Marc De Boey enkele jaren geleden het accent op zijn melkveebedrijf naar de korteketenverkoop. De holsteinveestapel werd afgebouwd en jerseykoeien deden hun intrede. Door het hoge vetgehalte leent de melk van de jerseykoeien zich goed voor het maken van ijs. De melkveehouder ziet ook volop mogelijkheden in de A2A2-melk die de dieren van nature produceren. In het meinummer van Veeteelt staat een reportage over het bedrijf. FotoserieBekijk hier de fotoserie die Jerom Rozendaal maakte op het bedrijf.
0 reacties
|
Fotoserie: IJshoeve zet vol in op jerseys en A2A2-melk
woensdag, 19 mei, 2021
Door een bedrijfsongeval verlegde de Vlaamse melkveehouder Marc De Boey enkele jaren geleden het accent op zijn melkveebedrijf naar de korteketenverkoop. De holsteinveestapel werd afgebouwd en jerseykoeien deden hun intrede.
Door het hoge vetgehalte leent de melk van de jerseykoeien zich goed voor het maken van ijs. De melkveehouder ziet ook volop mogelijkheden in de A2A2-melk die de dieren van nature produceren.
In het meinummer van Veeteelt staat een reportage over het bedrijf.
Fotoserie
Bekijk hier de fotoserie die Jerom Rozendaal maakte op het bedrijf.
0 reacties
REAGEER