Fotoserie: IJshoeve zet vol in op jerseys en A2A2-melk


Door het hoge vetgehalte leent de melk van de jerseykoeien zich goed voor het maken van ijs
woensdag, 19 mei, 2021

Door een bedrijfsongeval verlegde de Vlaamse melkveehouder Marc De Boey enkele jaren geleden het accent op zijn melkveebedrijf naar de korteketenverkoop. De holsteinveestapel werd afgebouwd en jerseykoeien deden hun intrede.

Door het hoge vetgehalte leent de melk van de jerseykoeien zich goed voor het maken van ijs. De melkveehouder ziet ook volop mogelijkheden in de A2A2-melk die de dieren van nature produceren.

In het meinummer van Veeteelt staat een reportage over het bedrijf.

Fotoserie

Bekijk hier de fotoserie die Jerom Rozendaal maakte op het bedrijf.


0 reacties

Door het hoge vetgehalte leent de melk van de jerseykoeien zich goed voor het maken van ijs
woensdag, 19 mei, 2021

Door een bedrijfsongeval verlegde de Vlaamse melkveehouder Marc De Boey enkele jaren geleden het accent op zijn melkveebedrijf naar de korteketenverkoop. De holsteinveestapel werd afgebouwd en jerseykoeien deden hun intrede.

Door het hoge vetgehalte leent de melk van de jerseykoeien zich goed voor het maken van ijs. De melkveehouder ziet ook volop mogelijkheden in de A2A2-melk die de dieren van nature produceren.

In het meinummer van Veeteelt staat een reportage over het bedrijf.

Fotoserie

Bekijk hier de fotoserie die Jerom Rozendaal maakte op het bedrijf.

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.