dinsdag, 8 augustus, 2017 Van 23 naar 500 koeien, die groei realiseerden Kees, Hanny, Bart en Rudy van den Hout in het Vlaamse Neeroeteren. De van oorsprong uit Nederland afkomstige familie heeft deze groei gerealiseerd door zoveel mogelijk preventief te werken en een hoge gezondheidsstatus na te streven. Zo wordt bijvoorbeeld alle biest en melk voor de kalveren gepasteuriseerd. Controle en behandeling van koeien gebeurt dagelijks door de dierenarts. Op het bedrijf maakte Veeteelt een bedrijfsreportage die in het eerste augustusnummer van Veeteelt verschijnt. Hier alvast een voorproefje door middel van een fotoserie. Bekijk de fotoreportage hier.
0 reacties
|
Extra foto’s: preventief werken op 500+-bedrijf
dinsdag, 8 augustus, 2017
Van 23 naar 500 koeien, die groei realiseerden Kees, Hanny, Bart en Rudy van den Hout in het Vlaamse Neeroeteren. De van oorsprong uit Nederland afkomstige familie heeft deze groei gerealiseerd door zoveel mogelijk preventief te werken en een hoge gezondheidsstatus na te streven.
Zo wordt bijvoorbeeld alle biest en melk voor de kalveren gepasteuriseerd. Controle en behandeling van koeien gebeurt dagelijks door de dierenarts. Op het bedrijf maakte Veeteelt een bedrijfsreportage die in het eerste augustusnummer van Veeteelt verschijnt. Hier alvast een voorproefje door middel van een fotoserie. Bekijk de fotoreportage hier.
0 reacties
REAGEER