woensdag, 15 januari, 2020 Op bijna 11-jarige leeftijd is er een einde gekomen aan het leven van Bons-Holsteins Koba 191. De bekende Jasperdochter van Nico en Lianne Bons uit Ottoland heeft een indrukwekkende staat van dienst in het keuringscircuit, zowel nationaal als internationaal. 27 kampioenstitelsKoba 191 won 27 kampioenstitels en werd op diverse keuringen in totaal 7 keer algemeen kampioene. In 2014 won ze het algemeen kampioenschap op de NRM en in 2016 eindigde ze in de loodzware koninginneklasse op het EK in Colmar op een fraaie vijfde plek. In datzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot algemeen kampioene op de HHH-show. Ook nam de Jasperdochter met succes deel aan de Swiss Expo in het Zwitserse Lausanne en aan Nacht van de Holstein in Libramont. Koba 191 was ingeschreven met 94 punten voor algemeen voorkomen met 95 punten voor uier. Ze reikte uiteindelijk tot een levenstotaal van 79.905 kg melk met 4,21% vet en 3,53% eiwit. Uit Koba 191 zette CRV Goldwynzoon Bons-Holsteins Boost in.
0 reacties
|
Oud-NRM-kampioene Bons-Holsteins Koba 191 is niet meer
Op bijna 11-jarige leeftijd is er een einde gekomen aan het leven van Bons-Holsteins Koba 191.
De bekende Jasperdochter van Nico en Lianne Bons uit Ottoland heeft een indrukwekkende staat van dienst in het keuringscircuit, zowel nationaal als internationaal.
27 kampioenstitels
Koba 191 won 27 kampioenstitels en werd op diverse keuringen in totaal 7 keer algemeen kampioene. In 2014 won ze het algemeen kampioenschap op de NRM en in 2016 eindigde ze in de loodzware koninginneklasse op het EK in Colmar op een fraaie vijfde plek. In datzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot algemeen kampioene op de HHH-show. Ook nam de Jasperdochter met succes deel aan de Swiss Expo in het Zwitserse Lausanne en aan Nacht van de Holstein in Libramont.
Koba 191 was ingeschreven met 94 punten voor algemeen voorkomen met 95 punten voor uier. Ze reikte uiteindelijk tot een levenstotaal van 79.905 kg melk met 4,21% vet en 3,53% eiwit. Uit Koba 191 zette CRV Goldwynzoon Bons-Holsteins Boost in.
REAGEER