donderdag, 4 juli, 2019 Met hun vleesvee kozen Thierry Van Holm en Sandy Vantorre uit Hoeke lang geleden voor rechtstreekse afzet naar slagers. Ook voor de afzet van hun melk zochten ze aansluiting bij de burger via een ijswinkel aan de Vlaamse kust. Sandy Vantorre: ‘Ons doel is vooral om landbouw op een positieve manier dichter bij de consument brengen.’ FotoserieBekijk hier de fotoserie die Veeteelt van het bedrijf maakte. Een complete reportage van het bedrijf is te lezen in Veeteelt juli 1 2019.
0 reacties
|
Fotoserie: ’t Meerschhof zet ijs en vlees zelf af
![]() |
donderdag, 4 juli, 2019
Met hun vleesvee kozen Thierry Van Holm en Sandy Vantorre uit Hoeke lang geleden voor rechtstreekse afzet naar slagers.
Ook voor de afzet van hun melk zochten ze aansluiting bij de burger via een ijswinkel aan de Vlaamse kust. Sandy Vantorre: ‘Ons doel is vooral om landbouw op een positieve manier dichter bij de consument brengen.’
Fotoserie
Bekijk hier de fotoserie die Veeteelt van het bedrijf maakte. Een complete reportage van het bedrijf is te lezen in Veeteelt juli 1 2019.
0 reacties
REAGEER