CRV Uitgeverij

CRV Uitgeverij maakt deel uit van CRV BV in Arnhem. Veeteelt, VeeteeltVlees en De Boerin zijn aangesloten bij het Nederlands Uitgeversverbond.

CRV Uitgeverij verzorgt de volgende uitgaven:

Veeteelt

Veeteelt is dé multimediale titel met vakinformatie voor de Nederlandse en Vlaamse melkveehouder. Het vakblad verschijnt 20 keer per jaar. De leden van de Coöperatie CRV u.a. krijgen het automatisch als onderdeel van het lidmaatschap. De website www.veeteelt.nl is in april 2013 vernieuwd en op elk apparaat (pc, laptop, tablet, smartphone) te gebruiken. Veeteelt beschikt verder over een Twitter-account en een Facebook-pagina. Veeteelt-nieuwsbrief is de nieuwsbrief die wekelijks op donderdag per e-mail wordt verzonden.

VeeteeltVlees

De enige gespecialiseerde vaktitel voor de vleesveehouder in Nederland en Vlaanderen is VeeteeltVlees. Het maandelijkse vakblad (onderdeel van het lidmaatschap voor leden van de Coöperatie CRV u.a.) en de websites veeteeltvlees.nl en veeteeltvlees.be vormen dé informatiebronnen voor vleesveehouders die vakinformatie op maat willen.

De Boerin

Twee keer per jaar (in april en oktober) verschijnt De Boerin, een glossy voor boerinnen in Nederland en Vlaanderen. De Boerin ziet hen als agrarische onderneemsters die een wezenlijke rol spelen op het bedrijf. De leden van de Coöperatie CRV u.a. krijgen De Boerin als onderdeel van hun lidmaatschap. De Boerin heeft ook een Facebook-pagina.

Veeteeltforum

Al jaren hét online forum voor rundveehouders in Nederland en Vlaanderen: veeteeltforum.nl. Op elk denkbaar vakgebied kunt u online met vakgenoten discussiëren en vragen stellen.

CowManagement UK

CowManagement UK is al jaren een gevestigde naam in het Verenigd Koninkrijk. Het vakblad verschijnt acht keer per jaar en wordt gemaakt door freelance journalisten in het Verenigd Koninkrijk en mensen van CRV Uitgeverij in Nederland. Het businessmodel is naast advertentie-inkomsten gebaseerd op partnership met toonaangevende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk:

Klanten/prospects van deze bedrijven krijgen CowManagement UK gratis. De site van CowManagement UK is: cowmanagement.co.uk. Daar kunt u het vakblad ook als doorbladerbare pdf inzien.

Chov skotu

CRV Uitgeverij bedient met haar titel Chov skotu vrijwel alle melkveehouders in Tsjechië en Slowakije. Het is een van de weinige gespecialiseerde vakbladen in deze Centraal-Europese landen. Het vakblad verschijnt zes keer per jaar en wordt gemaakt door freelance journalisten in Tsjechië en mensen van CRV Uitgeverij. Het businessmodel is naast advertentie-inkomsten gebaseerd op partnership met toonaangevende bedrijven in Tsjechië en Slowakije:

Klanten/prospects van deze bedrijven krijgen Chov skotu gratis. De site van Chov skotu is chovskotu.cz.

Overige uitgaven

In opdracht van derden verzorgt CRV Uitgeverij de eindredactie en vormgeving van de volgende uitgave: