CRV Uitgeverij

CRV Uitgeverij maakt deel uit van CRV BV in Arnhem. Veeteelt en VeeteeltVlees zijn aangesloten bij het Nederlands Uitgeversverbond.

CRV Uitgeverij verzorgt de volgende uitgaven:

Veeteelt

Veeteelt is dé multimediale titel met vakinformatie voor de Nederlandse en Vlaamse melkveehouder. Het vakblad verschijnt 12 keer per jaar. De leden van de Coöperatie CRV u.a. krijgen het automatisch als onderdeel van het lidmaatschap. De website www.veeteelt.nl is in april 2013 vernieuwd en op elk apparaat (pc, laptop, tablet, smartphone) te gebruiken. Veeteelt beschikt verder over een Twitter-account en een Facebook-pagina. Veeteelt-nieuwsbrief is de nieuwsbrief die wekelijks op donderdag per e-mail wordt verzonden.

VeeteeltVlees

De enige gespecialiseerde vaktitel voor de vleesveehouder in Nederland en Vlaanderen is VeeteeltVlees. Het maandelijkse vakblad (onderdeel van het lidmaatschap voor leden van de Coöperatie CRV u.a.) en de websites veeteeltvlees.nl en veeteeltvlees.be vormen dé informatiebronnen voor vleesveehouders die vakinformatie op maat willen.

Veeteeltforum

Al jaren hét online forum voor rundveehouders in Nederland en Vlaanderen: veeteeltforum.nl. Op elk denkbaar vakgebied kunt u online met vakgenoten discussiëren en vragen stellen.

Overige uitgaven

In opdracht van derden verzorgt CRV Uitgeverij de eindredactie en vormgeving van de volgende uitgave: