CRV Uitgeverij

CRV Uitgeverij

CRV Uitgeverij maakt deel uit van CRV BV in Arnhem. Veeteelt en VeeteeltVlees zijn aangesloten bij de Mediafederatie.

CRV Uitgeverij verzorgt in opdracht van Coöperatie Koninklijke CRV u.a. de volgende uitgaven:

Veeteelt

Veeteelt is dé multimediale titel met vakinformatie voor de Nederlandse en Vlaamse melkveehouder. Het vakblad verschijnt 12 keer per jaar. De leden van de Coöperatie CRV u.a. krijgen het blad automatisch als onderdeel van het lidmaatschap. De website van Veeteelt is in 2022 vernieuwd en op elk apparaat (pc, laptop, tablet, smartphone) te gebruiken. Veeteelt beschikt verder over een Twitter-account, een Facebook-pagina en een Instagram-account. De Veeteelt-nieuwsbrief is de nieuwsbrief die wekelijks op donderdag per e-mail wordt verzonden.

VeeteeltVlees

De enige gespecialiseerde vaktitel voor de vleesveehouder in Nederland en Vlaanderen is VeeteeltVlees. Het maandelijkse vakblad (onderdeel van het lidmaatschap voor leden van de Coöperatie CRV u.a.) en de website van VeeteeltVlees vormt dé informatiebron voor vleesveehouders die vakinformatie op maat willen. VeeteeltVlees heeft een Facebook-pagina en een Instagram-account.

VeeteeltGRAS

Twee keer per jaar verschijnt VeeteeltGRAS als bijlage bij Veeteelt. VeeteeltGRAS is een initiatief van Veeteelt samen met partners. Het informeert en inspireert veehouders over alles op het gebied van graslandmanagement en weidegang.