Bedrijfsreportage Ruud Taks uit Terheijden

Reacties

leuk bedrijf, heb toch een paar vragen, 1 waarom zoveel personeel ? 2 vak aan vreemd arbeid 1 vak van hemzelf en dan nog een halve vak van zijn pa. dat is 3,5 op 250 koeien. beetje veel voor zo'n intensief bedrijf of heb ik iets gemist ? ook hoor ik niets over tkt wat toch heel belangrijk is voor een goede voer efficiëntie. en dan misschien nog wel de allerbelangrijkste. waar zijn de jerseys!! met een VEEL hogere efficiëntie. gem. 1,6 is makkelijk haalbaar met halve jersey's. met volledige jerseys kan je zelfs naar 1,65/1,7

Hallo Karst-Jan, er zijn inderdaad meer manieren om een hogere voerefficientie te bereiken. Een korte tussenkalftijd is daar zeker een van en Ruud Taks probeert dat te realiseren door een korte droogstand na te streven. In het decembernummer van Veeteelt staat de bedrijfsreportage beschreven en vind je meer antwoorden op je vragen, al is het onderwerp kiezen voor een ander ras niet ter sprake geweest.

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.