Beste Graslandboer

Schrijf je nu in voor de verkiezing Beste Graslandboer!

In de competitie Beste Graslandboer gaan jury en publiek op zoek naar boeren met een hart voor gras
In de competitie Beste Graslandboer gaan jury en publiek op zoek naar boeren met een hart voor gras

De inschrijving voor de verkiezing Beste Graslandboer is in volle gang. 

Word jij de opvolger van Auke Spijkerman, Jan Vonk en Joeri Ham? Schrijf je dan nu in voor de verkiezing Beste Graslandboer. Dat kan nog tot eind juni.

Geen harde criteria

Harde criteria om deel te nemen aan de competitie zijn er niet. Bewust niet, want de teelt van gras is veelzijdig. Waar de een focust op een hoge productie van kwaliteitsgras, werkt de ander met een honderd jaar oude grasmat. Een derde haalt juist het beste resultaat met maximale benutting van natuurgras. Waar het vooral om draait is motivatie, inspiratie en vakmanschap. Dat zijn eigenschappen waar de jury naar zoekt.

1000 euro voor winnaar

Inschrijven is eenvoudig en kan met dit formulier. Geef aan waarom je een hart hebt voor gras, wat je inspireert en ondersteun dit met een enkele kengetallen naar keuze om mee te dingen naar de titel. De winnaar wint naast de titel ook nog een bedrag van 1000 euro.

Vierde editie

De verkiezing Beste Graslandboer is een initiatief van VeeteeltGRAS, Wageningen University & Research, Stichting Weidegang en Aeres Hogeschool Dronten. De verkiezing vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Eerdere winnaars waren Joeri Ham uit Wijdenes, Jan en Hermineke Vonk uit Goudriaan en Auke Spijkerman uit Wapserveen.

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.