Young Breeders Dag

Over het evenement

Datum: 
22 sep 2018
Locatie: 
Damwoude

22 september 2018 is het zover; de Young Breeders Dag, met als thema “From the field to the photo”. Dit houdt in, een groepje van 5 personen gaat 1 kalf wassen, scheren en op de foto zetten. Hiervoor zullen op deze dag 2 professionele fotografen aanwezig zijn: Anna Joose en Alger Meekma.

De hoofdprijs is een kalf! Het groepje dat wint krijgt het kalf waar ze de hele dag mee gewerkt hebben! Dit kalf wordt beschikbaar gesteld door ALH Genetics uit Damwoude waar deze dag ook wordt gehouden.

De dag wordt afgesloten met lekker eten en een knallend feest en is voor alle leden van de Young Breeders. Aanvang van deze dag is 9.30 uur.

Geef je nu op via youngbreedersdag@hotmail.com Nog geen lid? Meld je dan snel aan als lid via www.youngbreeders.nl

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.