Winteravondshow Zuidwesthoek

Over het evenement

Datum: 
13 dec 2019
Locatie: 
Wanneperveen

Op vrijdag 14 december wordt in de in de hallen van loonbedrijf Pieter van der Linde te Wanneperveen de jaarlijkse winteravondshow van tentoonstellingsvereniging de Zuidwest-hoek gehouden. Een show met mooie koeien, een kalvervoorbrengwedstrijd voor de jeugd en met een veiling van onder meer een kalf voor het goede doel; dit jaar is dat hospice ‘het Riemkehuis’ in Steenwijk.

De winteravondshow staat elk jaar garant voor mooie koeien, veel vertier én gezelligheid voor jong en oud; dit alles in een sfeervol aangeklede hal door de leerlingen van opleidingscentrum Terra uit Meppel. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom. Het loonbedrijf Pieter van der Linde is gelegen aan de Roekebosscheweg 3a in Wanneperveen.

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.