Internationale veeprijskamp Bogaarden

Over het evenement

Datum: 
21 jul 2021
Locatie: 
Bogaarden

Na een jaar afwezigheid komt er opnieuw een interprovinciale melkveeprijskamp te Bogaarden. Het bestuur van De Pajotse Melkers, organisator van deze prijskamp, volgt nauwgezet wat de restricties en geldende normen zijn, maar is alvast vastberaden: Bogaarden 2021 gaat door en dat zal opnieuw op 21 juli zijn. Of dit samen met de traditionele jaarmarkt zal zijn, is nog niet bekend, maar de prijskamp komt er wel.

Wellicht wordt het de eerste prijskamp na de corona-break. Aangezien deze interprovinciaal is, biedt het meteen de kans aan alle Vlaamse melkveehouders om hun beste dieren in de ring te showen. De nationale feestdag krijgt voor de gepassioneerde fokkers zo een extra dimensie.

Binnenkort komt het bestuur met extra communicatie over het precieze verloop van deze keuring.

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.