AANMELDFORMULIER ‘BESTE GRASLANDBOER 2021’

Beste grasteler,

Zetten jouw koeien veel gras om in melk, werk je met een vernieuwend beweidingssysteem, zijn er veel weidevogels in je grasland of haal je veel eiwit van eigen land door een hoge grasproductie? Dan kom jij in aanmerking voor deelname aan de competitie ‘Beste Graslandboer van Nederland en Vlaanderen 2021’.
Voor deelname volstaat het invullen van je contactgegevens en een korte motivatie waarom je denkt dat jij in aanmerking komt voor de titel.  

Na het sluiten van de inschrijftermijn op 26 juli gaat een deskundige vakjury zich buigen over de nominatiekeuze. De jury zal uiteindelijk ook de genomineerde bedrijven bezoeken en beoordelen. De stem van de jury zal samen met een publieksstemming leiden tot de winnaar, die in de loop van het seizoen bekend gemaakt zal worden. Naast de winnaar wordt er ook een publiekskampioene benoemd en is er een speciale trofee als aanmoedigingsprijs.

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de competitie ‘Beste Graslandboer 2021’. Na bekendmaking van de genomineerde bedrijven worden de gegevens van de overige deelnemers vernietigd. Na de verkiezing van de Beste Graslandboer 2021 worden de gegevens van de genomineerde bedrijven vernietigd. Ons privacy statement staat hier.

Aanmelding deelname Beste graslandboer 2021

* Verplicht veld.

Motiveer in maximaal 300 woorden waarom je meedoet aan de competitie ‘Beste Graslandboer 2021’. Benoem daarbij ook minstens een kengetal waaruit je goede prestaties blijken (bijvoorbeeld ds-opbrengst/ha; percentage eiwit van eigen land; hoeveelheid melk uit gras).
Wil je meer informatie toevoegen? Bijvoorbeeld de grasopbrengst uit de KringloopWijzer, een PDF van de kuiluitslag of een foto van je graslandkalender? Voeg dan hierboven het bestand toe voordat je je aanmelding definitief maakt.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.

Aanmelden

Klik hier en je aanmelding is definitief. Succes en nogmaals: geweldig dat je meedoet aan de Veeteelt-competitie ‘Beste Graslandboer 2021’.