AANMELDFORMULIER ‘BESTE GRASLANDBOER 2019’

Beste grasteler,

Zetten jouw koeien veel gras om in melk, werk je met een vernieuwend beweidingssysteem, zijn er veel weidevogels in je grasland of haal je veel eiwit van eigen land door een hoge grasproductie? Dan kom jij in aanmerking voor deelname aan de competitie ‘Beste graslandboer van Nederland en Vlaanderen 2019’.
Voor deelname volstaat het invullen van je contactgegevens en een korte motivatie waarom je denkt dat jij in aanmerking komt voor de titel.  

Na het sluiten van de inschrijftermijn gaat een deskundige vakjury zich buigen over de nominatiekeuze. Die zal uiteindelijk ook de genomineerde bedrijven bezoeken en beoordelen. De stem van de jury zal samen met een publieksstemming leiden tot de winnaar, die bekendgemaakt wordt tijdens de Rundvee Relatiedagen Hardenberg.

De gegevens worden alleen gebruikt voor de competitie ‘Beste graslandboer 2019’. Na bekendmaking van de genomineerde bedrijven worden de gegevens van de overige deelnemers vernietigd. Na de verkiezing van de Beste graslandboer 2019 worden de gegevens van de genomineerde bedrijven vernietigd. Ons privacy statement staat hier.