Vion neemt rundveeslachterij Adriaens over


Bij Adriaens kunnen wekelijks 2500 runderen worden geslacht
woensdag, 6 januari, 2021

Vion Food Group maakt bekend rundveeslachterij Adriaens in het Vlaamse Zottegem over te willen nemen. De bedrijven werken al intensief samen.

Adriaens beschikt naar eigen zeggen over een van de modernste rundveeslachterijen van Europa en heeft de capaciteit om wekelijks 2500 dieren te slachten. De 126 medewerkers van het bedrijf gaan over naar de nieuwe organisatie.

Kwalitatief hoogwaardig vlees

Vion heeft al vestigingen in Nederland en Duitsland en wil met de overname in België de positie in West-Europa versterken. ‘Belgische runderen staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardig vlees, in het bijzonder geldt dit voor het Belgisch witblauwras’, stelt Vion in een persbericht. ‘Met deze overname willen we een kwalitatief hoogwaardige en transparante rundvleesketen opbouwen.’

Klanten zien wat ze kopen

‘Onze klanten willen zien wat ze kopen en waar het vandaan komt’, stelt Ronald Lotgerink, CEO van Vion. ‘Daarom werken we aan regionale ketens die op basis van de vraag van onze klanten worden samengesteld. Met de versterking van de rundvleesactiviteiten in België krijgen we een betere spreiding van onze activiteiten voor klanten in West-Europa’, aldus Lotgerink.

 


0 reacties

Bij Adriaens kunnen wekelijks 2500 runderen worden geslacht
woensdag, 6 januari, 2021

Vion Food Group maakt bekend rundveeslachterij Adriaens in het Vlaamse Zottegem over te willen nemen. De bedrijven werken al intensief samen.

Adriaens beschikt naar eigen zeggen over een van de modernste rundveeslachterijen van Europa en heeft de capaciteit om wekelijks 2500 dieren te slachten. De 126 medewerkers van het bedrijf gaan over naar de nieuwe organisatie.

Kwalitatief hoogwaardig vlees

Vion heeft al vestigingen in Nederland en Duitsland en wil met de overname in België de positie in West-Europa versterken. ‘Belgische runderen staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardig vlees, in het bijzonder geldt dit voor het Belgisch witblauwras’, stelt Vion in een persbericht. ‘Met deze overname willen we een kwalitatief hoogwaardige en transparante rundvleesketen opbouwen.’

Klanten zien wat ze kopen

‘Onze klanten willen zien wat ze kopen en waar het vandaan komt’, stelt Ronald Lotgerink, CEO van Vion. ‘Daarom werken we aan regionale ketens die op basis van de vraag van onze klanten worden samengesteld. Met de versterking van de rundvleesactiviteiten in België krijgen we een betere spreiding van onze activiteiten voor klanten in West-Europa’, aldus Lotgerink.

 

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.