Fotoserie: ’t Meerschhof zet ijs en vlees zelf af


Sandy Vantorre: ‘Ons doel is vooral om landbouw op een positieve manier dichter bij de consument te brengen’
donderdag, 4 juli, 2019

Met hun vleesvee kozen Thierry Van Holm en Sandy Vantorre uit Hoeke lang geleden voor rechtstreekse afzet naar slagers.

Ook voor de afzet van hun melk zochten ze aansluiting bij de burger via een ijswinkel aan de Vlaamse kust. Sandy Vantorre: ‘Ons doel is vooral om landbouw op een positieve manier dichter bij de consument brengen.’

Fotoserie

Bekijk hier de fotoserie die Veeteelt van het bedrijf maakte. Een complete reportage van het bedrijf is te lezen in Veeteelt juli 1 2019.


0 reacties

Sandy Vantorre: ‘Ons doel is vooral om landbouw op een positieve manier dichter bij de consument te brengen’
donderdag, 4 juli, 2019

Met hun vleesvee kozen Thierry Van Holm en Sandy Vantorre uit Hoeke lang geleden voor rechtstreekse afzet naar slagers.

Ook voor de afzet van hun melk zochten ze aansluiting bij de burger via een ijswinkel aan de Vlaamse kust. Sandy Vantorre: ‘Ons doel is vooral om landbouw op een positieve manier dichter bij de consument brengen.’

Fotoserie

Bekijk hier de fotoserie die Veeteelt van het bedrijf maakte. Een complete reportage van het bedrijf is te lezen in Veeteelt juli 1 2019.

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.