A-ware geeft gegarandeerde plus op melkprijs DOC Kaas


A-ware Food Group gaat vanaf 2015 kaasmaken in Heerenveen
woensdag, 6 maart, 2013

De nieuwe zuivelverwerker A-ware Food Group heeft haar melkprijssystematiek bekendgemaakt. Melkveehouders ontvangen de melkprijs van DOC Kaas met daarop een kwaliteitstoeslag van €0,50 per 100 kg.

Daarnaast kent A-ware Food Group naar eigen zeggen een aantrekkelijke kwantumtoeslag.

In februari kondigde A-ware Food Group aan direct met melkveehouders te willen samenwerken die gezamenlijk 100 miljoen kilogram melk leveren. De melk wordt vanaf begin 2015 in de kaasfabriek in Heerenveen verwerkt tot kaas die wereldwijd wordt verkocht.

Beter resultaat dan DOC Kaas

A-ware Food Group gebruikt DOC Kaas als referentiepunt voor het totstandkomen van haar melkprijssystematiek. Volgens A-ware zijn de activiteiten en de omvang van DOC Kaas vergelijkbaar met de kaasfabriek van A-ware Food Group. A-ware Food Group laat weten de ambitie te hebben om een beter resultaat dan DOC Kaas te realiseren.

‘Om deze ambitie kracht bij te zetten en onszelf te prikkelen het beste uit de markt te halen, betalen wij boven op de basisprijs een halve euro per 100 kg meer aan melkveehouders die melk van goede kwaliteit leveren. Daarbovenop kennen wij een aantrekkelijke kwantumtoeslag’, aldus Jan Anker, algemeen directeur van A-ware Food Group.

Veeteelt

Veeteelt besteedt in het komende nummer uitgebreid aandacht aan de totstandkoming van de melkprijs van A-ware Food Group en de ambities van het bedrijf. De nieuwe uitgave van Veeteelt valt vanaf donderdag bij de abonnees op de mat.


0 reacties

A-ware Food Group gaat vanaf 2015 kaasmaken in Heerenveen
woensdag, 6 maart, 2013

De nieuwe zuivelverwerker A-ware Food Group heeft haar melkprijssystematiek bekendgemaakt. Melkveehouders ontvangen de melkprijs van DOC Kaas met daarop een kwaliteitstoeslag van €0,50 per 100 kg.

Daarnaast kent A-ware Food Group naar eigen zeggen een aantrekkelijke kwantumtoeslag.

In februari kondigde A-ware Food Group aan direct met melkveehouders te willen samenwerken die gezamenlijk 100 miljoen kilogram melk leveren. De melk wordt vanaf begin 2015 in de kaasfabriek in Heerenveen verwerkt tot kaas die wereldwijd wordt verkocht.

Beter resultaat dan DOC Kaas

A-ware Food Group gebruikt DOC Kaas als referentiepunt voor het totstandkomen van haar melkprijssystematiek. Volgens A-ware zijn de activiteiten en de omvang van DOC Kaas vergelijkbaar met de kaasfabriek van A-ware Food Group. A-ware Food Group laat weten de ambitie te hebben om een beter resultaat dan DOC Kaas te realiseren.

‘Om deze ambitie kracht bij te zetten en onszelf te prikkelen het beste uit de markt te halen, betalen wij boven op de basisprijs een halve euro per 100 kg meer aan melkveehouders die melk van goede kwaliteit leveren. Daarbovenop kennen wij een aantrekkelijke kwantumtoeslag’, aldus Jan Anker, algemeen directeur van A-ware Food Group.

Veeteelt

Veeteelt besteedt in het komende nummer uitgebreid aandacht aan de totstandkoming van de melkprijs van A-ware Food Group en de ambities van het bedrijf. De nieuwe uitgave van Veeteelt valt vanaf donderdag bij de abonnees op de mat.

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.