VanDrie ontwikkelt vleesconcept voor kruislingkalveren


Het Joviander-vleesconcept positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees
maandag, 24 april, 2017

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Tussen kalfs- en rundvlees

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees, maar met de karakteristieke smaak van rundvlees, aldus de VanDrie Group.

 


0 reacties

Het Joviander-vleesconcept positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees
maandag, 24 april, 2017

De VanDrie Group brengt een nieuw vleesconcept op de markt onder de naam Joviander. Met dit nieuwe vleesconcept speelt de VanDrie Group in op het toenemende aanbod van kruislingkalveren vanuit de melkveehouderij.

Joviander is vlees van Belgisch witblauwe kruislingkalveren die op een leeftijd van 10 tot 12 maanden en een gewicht van 250 kilo geslacht worden. De VanDrie Group werkt aan de mesterijkant samen met voerfabrikant Gebroeders Fuite.

Tussen kalfs- en rundvlees

Joviander positioneert zich tussen kalfsvlees en rundvlees. Het vlees heeft een eigen signatuur: zacht, mals en mager zoals kalfsvlees, maar met de karakteristieke smaak van rundvlees, aldus de VanDrie Group.

 

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.