Winteravondshow De Zuidwesthoek

Over het evenement

Datum: 
15 dec 2017
Locatie: 
Wanneperveen

Op vrijdagavond 15 december 2017 organiseert tentoonstellingsvereniging De Zuidwesthoek haar Winteravondshow in de bedrijfshal van loonbedrijf Pieter van de Linde te Wanneperveen. Op deze avond vlak voor Kerstmis proberen wij, in een sfeervolle ambiance, een mooie veekeuring te organiseren waarin saamhorigheid hoog in het vaandel staat. In verschillende rubrieken (vaarzen, jonge en oudere koeien), showen trotse melkveehouders hun mooiste koeien aan het publiek en aan de jury. Uit de winnaars van de verschillende rubrieken wordt aan het eind van de avond de mooiste koe gehuldigd tot algemeen kampioen.

Aandacht voor de jeugd

Naast de keuring voor koeien wordt er ook een kalver- en pinkenkeuring georganiseerd. Het is schitterend om te zien hoe enthousiast deze kinderen zijn. Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zover dat zij met hun kalf of pink in de ring verschijnen.

Beursbezoek

Naast de keuring kunt u ook de standhouders op de beurs bezoeken. Mede namens deze bedrijven is het mogelijk deze keuring te organiseren.

Locatie

Loonbedrijf Pieter van der Linden
Roekebosscheweg 3a
Wanneperveen

 

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.