Provinciale kalverkeuring Overijssel en Flevoland

Over het evenement

Datum: 
14 okt 2017
Locatie: 
Luttenberg

Op zaterdag 14 oktober 2016 wordt in de Manege ’de Luttenberg de 64ste editie van de provinciale jongveekeuring van Overijssel en Flevoland georganiseerd. De organisatie is in handen van de Jongeren Veeteelt Commissie Overijssel – Flevoland. Tijdens deze dag strijden ongeveer 100 deelnemers in de leeftijd van 5 tot 25 jaar met hun kalf om de prijzen. Titels zijn te verdelen in de categorieën exterieur van het kalf, het toilet en het voorbrengen van het kalf.

Deelname voor deze wedstrijd is afgedwongen op de regionale wedstrijden die afgelopen zomer plaats hebben gevonden. Deze wedstrijd is voor jongeren, georganiseerd door jongeren.

Daarnaast wordt er voor de liefhebbers een veebeoordelingswedstrijd georganiseerd waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.