Open dag Nieuwe Weiders

Over het evenement

Datum: 
13 sep 2017
Locatie: 
Sint-Oedenrode

~Kom bij een collega kijken hoe hij weidt~
Dit jaar schakelen zo’n 400 melkveehouders om van opstallen naar weiden. Waarom hebben zij deze stap gezet? Hoe hebben ze dit aangepakt? En wat zijn hun ervaringen met weidegang? In augustus en september organiseren tien (nieuwe) weiders, samen met hun WeideCoach, een open dag voor collega-melkveehouders. Tijdens een rondleiding door de stal en in het weiland laten ze zien hoe zij weiden en is er ruimte om vragen te stellen. Op elk heel uur start een rondleiding.

Open dag bij Dirk en Johan van der Linden - met WeideCoach Sjoerd Roelofs
De broers Dirk en Johan van der Linden weiden 215 melkkoeien op 50 hectare. Ze zijn gestart met weiden omdat ze verwachten dat weidegang verplicht kan worden en de weidepremie wellicht nog verder zal stijgen.

Datum: Woensdag 13 september 2017
Tijd: 13.30-16.00
Plaats: Koeveringsedijk 41, 5491 SB, Sint-Oedenrode

Aanmelden is voor melkveehouders niet nodig. Burgers zijn niet uitgenodigd voor deze vaktechnische dag.

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.