Open dag melkveebedrijf fam. Vijverberg

Over het evenement

Datum: 
20 apr 2018
Locatie: 
Middenmeer

Bent u benieuwd naar de stal van de toekomst? Lely Center Delta, Aannemersbedrijf HOES Noord BV en de familie Vijverberg nodigen u met veel genoegen uit voor een bijzondere open dag op vrijdag 20 april.

Sinds 10 december 2017 is de nieuwe stal van de familie Vijverberg in bedrijf. Een stal waarbij dierenwelzijn en duurzaamheid hand in hand gaan. De nieuwe stal is gebouwd volgens de Maatlat Duurzame Veehouderij en voorzien van de nieuwste technieken en alle gemakken. De stal is volledig voorbereid op mestvergisting en raffinage. Familie Vijverberg is klaar voor de toekomst! Bent u benieuwd naar de innovatieve stal? Dan bent u van harte uitgenodigd om alles te komen bezichtigen tijdens de open dag op vrijdag 20 april.

Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: Groetweg 11, Middenmeer

 

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.