CRV-kruisingsdag

Over het evenement

Datum: 
16 sep 2017
Locatie: 
Denekamp (Overijssel)
Land: 
Nederland

Op zaterdag 16 september 2017 vindt van 10.00-16.00 uur de CRV-Kruisingsdag plaats op de Zoekeweg 7 te Denekamp (Overijssel, NL). Tijdens deze dag kunt u zich laten informeren over het laatste nieuws over kruisen. 

CRV presenteert rasgroepen van diverse kruisingen en u kunt de kruisingsveestapels van de familie Bosgoed en familie Veldscholten bekijken. Ook het melkveebedrijf met raszuivere jerseydieren van familie Kuiper, Europees kampioen ijs maken, kunt u bezoeken. U kunt zich verder laten informeren door de verschillende stamboeken die op de dag aanwezig zijn en kennismaken met de kruisingsmogelijkheden van CRV.

Op de website crv-kruisingsdag.com vindt u het complete programma van deze dag.

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.